Smyg premiär för hemsidan och kommande trackday Tierp Aerna!

 

Smyg premiär för hemsidan!

Nu öppnar vi sidan för allmänheten som smyg lansering. Sidan arbetas fortfarande med för fullt men då många kunder frågar om sidan för att komma åt kontaktuppgifter mm så har vi valt att öppna upp. Vi jobbar med våra bilder samt innehållet på sidan. Därför kan diverse texter mm ha en del fel samt saknas. Detta korrigerar vi så snabbt vi kan under tiden.
 Vi har även valt att lägga upp dels denna blogg men även ett forum på hemsidan. Inloggning för båda funktionerna görs för tillfället under bloggens inloggningsformulär. Efter inloggning kan du skriva kommentarer i blogg samt delta i forumet så snart alla funktioner är klara.

 

 

Trackday tierp arena 27/6-2020!


Vi bjuder in till en heldag på Tierp Arena den 27e juni. Flertal olika race och tävlingar kommer hållas och ni kommer ha möjlighet att åka ut och köra era bilar på banan. 
Sugen på att delta? Kontakta oss för mer info. Vi har även ett special erbjudande ute nu där ni kan köpa presentkort på Steg 1 mjukvara till valfri bil och få ett trackday pass på köpet för endast 4900kr!

 

Vid beställning når ni oss på e-post: info@ledworks.se alt via chatten på vår Facebook sida.

Cenny Engberg
Träffar: 11721
Sidan under uppbyggnad!

Vi har äntligen börjat närma oss målet med den nya sida. Sidan är under konstruktion och kommer vara online / offline växlande under denna tid. Vi beräknar ha hemsidan klar och fungerande den sista juni 2020. Fram tills dess kommer de finnas en hel del små fel, skriv tabbar och buggar mm som vi försöker reda ut as we go.

Nya sidan kommer bland annat få denna blogg där vi kommer kunna berätta mer om de projekt vi utför i verkstaden, dela med oss från våra race i STEC och slänga ut info när vi kör trackdays exempelvis :) Utöver detta kommer vi även med ett forum som vi och våra följare / kunder / fans mm kan diskutera öppet om allt möjligt. Även köra sina resp projekttrådar där vi även kan gå in och uppdatera om någon av trådarna innehåller en bil som vi får in i verkstaden för ombyggnad.

 

Vi hoppas ni kommer uppskatta den nya sidan med dess olika funktioner. Tanken är att våra följare utanför sociala medier vi använder skall ha en chans att få en inblick i vår vardag samt möjligen kunna ta del av den stora gemenskapen bilvärlden har att erbjuda.

Mvh
Cenny Engberg

Cenny Engberg
Träffar: 11891