Sidan under uppbyggnad!
by Cenny Engberg
in Blog
Träffar: 11896

Vi har äntligen börjat närma oss målet med den nya sida. Sidan är under konstruktion och kommer vara online / offline växlande under denna tid. Vi beräknar ha hemsidan klar och fungerande den sista juni 2020. Fram tills dess kommer de finnas en hel del små fel, skriv tabbar och buggar mm som vi försöker reda ut as we go.

Nya sidan kommer bland annat få denna blogg där vi kommer kunna berätta mer om de projekt vi utför i verkstaden, dela med oss från våra race i STEC och slänga ut info när vi kör trackdays exempelvis :) Utöver detta kommer vi även med ett forum som vi och våra följare / kunder / fans mm kan diskutera öppet om allt möjligt. Även köra sina resp projekttrådar där vi även kan gå in och uppdatera om någon av trådarna innehåller en bil som vi får in i verkstaden för ombyggnad.

 

Vi hoppas ni kommer uppskatta den nya sidan med dess olika funktioner. Tanken är att våra följare utanför sociala medier vi använder skall ha en chans att få en inblick i vår vardag samt möjligen kunna ta del av den stora gemenskapen bilvärlden har att erbjuda.

Mvh
Cenny Engberg

Leave your comments
Comments
Load More