Smyg premiär för hemsidan och kommande trackday Tierp Aerna!
by Cenny Engberg
in Blog
Träffar: 11726

 

Smyg premiär för hemsidan!

Nu öppnar vi sidan för allmänheten som smyg lansering. Sidan arbetas fortfarande med för fullt men då många kunder frågar om sidan för att komma åt kontaktuppgifter mm så har vi valt att öppna upp. Vi jobbar med våra bilder samt innehållet på sidan. Därför kan diverse texter mm ha en del fel samt saknas. Detta korrigerar vi så snabbt vi kan under tiden.
 Vi har även valt att lägga upp dels denna blogg men även ett forum på hemsidan. Inloggning för båda funktionerna görs för tillfället under bloggens inloggningsformulär. Efter inloggning kan du skriva kommentarer i blogg samt delta i forumet så snart alla funktioner är klara.

 

 

Trackday tierp arena 27/6-2020!


Vi bjuder in till en heldag på Tierp Arena den 27e juni. Flertal olika race och tävlingar kommer hållas och ni kommer ha möjlighet att åka ut och köra era bilar på banan. 
Sugen på att delta? Kontakta oss för mer info. Vi har även ett special erbjudande ute nu där ni kan köpa presentkort på Steg 1 mjukvara till valfri bil och få ett trackday pass på köpet för endast 4900kr!

 

Vid beställning når ni oss på e-post: info@ledworks.se alt via chatten på vår Facebook sida.

Leave your comments
Comments
Load More